Comments 1

 1. Best Wijkteam Noord,

  Ik vind dat een wijkteam goed werk doet. De lijn tussen burgers en gemeente kort te houden. Zelf heb ik ook bepaalde tijd in het wijkteam gezeten op vrijwillige basis. Dat leid tot een bepaalde betrokkenheid met jullie werk. En misschien te sterke betrokkenheid, maar het wijk gericht denken zit in mijn aard.

  Wat is de reden dat ik jullie aanschrijf?
  Het wijkteam heeft ervoor zorg gedragen, dat er op de Bleek parkeerplaatsen gerealiseerd werden. Met mooie Robin Hill boompjes. de parkeerplaatsen zijn openbaar, en voor het woon werk verkeer dient er zuinig mee om gesprongen te worden.
  Ik heb deze week tuin aanleggers er op aangesproken, dat hun bus niet over dwars geparkeerd hoeft te worden en twee parkeerplaatsen bezet te houden van nieuw tuinmateriaal. Daar waren ze nogal ontdaan over en beklaagde bij haar opdrachtgever,

  Gisteren 13 mei werd ik door die mevrouw op de Appelgaard erop aangesproken. Ze zei, dat ze eigenlijk van plan was om op die dag de B.O.A. te bellen, maar nu het mij toch wilde bespreken.

  Is het nu zo verkeerd, dat ik deze tuin aanleggers aanspreekt, dat de parkeerplaatsen wel beschikbaar dient te blijven voor het woon werk verkeer?

  Met vriendelijke groet,

  Rob Sangers

Geef een reactie