De Mobiele Milieustraat – juni 2024

Dit jaar staat de Mobiele Milieustraat elk kwartaal in de verschillende dorpen van onze gemeente. U kunt er terecht voor het gratis inleveren van klein grof huishoudelijk afval.

De verplaatsbare afvalunit van Cyclus is een succes. Dit jaar komt de Mobiele Milieustraat elk kwartaal bij u in de buurt. U kunt er kleine beetjes afval inleveren dat niet bij het restafval hoort, maar dat u normaal gesproken naar de milieustraat moet brengen. Denk hierbij aan klein chemisch afval (zoals verfblikken en batterijen), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn of een laptop), harde kunststoffen (zoals speelgoed en plantenpotjes), metalen (zoals een koekenpan of ijzerdraad), hout (zoals een fotolijstje of krukje) en oud papier en karton.

De hoeveelheid die u inlevert, moet in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op de milieustraat.

Het 2e kwartaal vindt u de Mobiele Milieustraat hier:

Zaterdag 1-juni Reeuwijk Brug, bij zalencentrum De Brug 8.30 – 11.30 uur
Nieuwerbrug, bij het Wierickehuis 12 – 13.30 uur
Reeuwijk Dorp, Reewal bij Vergeer Holland 14 – 16.00 uur
Woensdag 5-juni Waarder, Pr. Maximalaan 12 – 14.00 uur
Driebruggen, Parkeerplekken Keizersmantel 14.30 – 16.00 uur
Zaterdag 8-juni Bodegraven, Raadhuisplein 9 – 12.30 uur

Meer informatie
De gemeente biedt u de Mobiele Milieustraat van Cyclus aan. Meer informatie over de Mobiele Milieustraat vindt u in de Cyclus afval-app of op www.cyclusnv.nl/de-mobiele-milieustraat.

Geef een reactie